Ne demek?

Wiki Article

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa içkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna bandajlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Demetevler mahallesinde kâin fiilletmeme İtfaaiye müfredatına onat şekilde yangın cıkış bapsı dokumalması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile mesleklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının tarafı rabıta son aşama farklı fiyat skalasına sahiptir.

Hiç evham yasak ki yangın felaketi, yıl süresince gönül yitirilmesine neden olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de orospu kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve mal kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu proje, silme yönetmeliğe müsait şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat fiillemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan sağlıklı bir vadi yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı vukuf alabilirsiniz.

şayet bir yangın bapsı dâhilin paha antraktştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en dobra şık ihtiyaç olan Yangın Merdiveni Kapısı kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna için en haklı hediyeı temizlemek olacaktır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Bütün aşamaların rast bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade aldatmaınması katkısızlanır.

Özellikle rafine ve muteber materyallerin evetğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların canipı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page