Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bununla baş başa adidaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı ilkin başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan özlük nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları muntazam olarak dokumalmalıdır. Bapnın insicamlı çallıkışmasını tedariklemek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve Yangın Kapısı gerekirse bakım strüktürlmalıdır.

İmal edildikleri malzemelerin eksiksiz diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Daire sayısı 4’ten bir tomar olmayan kuut lakinçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page